Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Αν αυτό δεν είναι προπαγάνδα τότε ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

































3 σχόλια:

  1. etsi, etsi!!! areskei mou pou me touta ta gegonota o kosmos taxa e3ipnise! h' pou kapoioi tous prokaloun na 3ypnisoun!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κόσμος στην Κύπρο δυστυχώς σκέφτεται όσο τον αφήνουν να σκέφτεται, δηλαδή ελάχιστα και επιφανειακά. Δεν θα κάτσει να αναλύσει τα πράγματα καθόλου, δεν τον νοιάζει, συν το ότι είναι τεμπέλης. Δεν έχει θέληση να μάθει την αλήθεια και δεν έχει κριτική σκέψη. Ας πούμε, το πιο πάνω "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ" δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι είναι προπαγάνδα! Επειδή αν το αντιλαμβανόταν θα αντιδρούσε και η εφημερίδα θα είχε σοβαρό πρόβλημα!
    Τι "δεν ξεχνάς" δηλαδή? Ότι η νοοτροπία μας και γενικότερα ο τρόπος που λειτουργούμε στην Κύπρο εν τόσο χάλια και λάθος που κόστισε την ζωή σε 13 ανθρώπους? Πόσο νόημα έχει η πιο πάνω φράση? Γιατί ο κόσμος δεν το αντιλαμβάνεται? Αντίθετα, η προπαγάνδα θέλει τον κόσμο να "μην ξεχνά" ότι η κυβέρνηση Χριστόφια και ο ίδιος ο Χριστόφιας προκάλεσε την έκρηξη (κάτι που δεν ισχύει φυσικά, αλλά στο μυαλό του κόσμου -μπέεεε- αυτό μένει) ώστε στις εκλογές των επόμενων 20 χρόνων να βγάζουν κυβέρνηση άλλοι. Α και μεταξύ μας, και το ορίτσιναλ "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ" μια χαρά προπαγάνδα είναι, που το είχαμε σε όλα τα βιβλία και τετράδια από τα 5 μας ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ine katalathos pou mpike eki

    xaxaxaxaxaxaxaxa

    ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή