Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Απαράδεκτο

Δείτε αυτό το άρθρο και video. Κάτι ηλίθιοι σαν κι αυτόν τον άνθρωπο καταστρέφουν το κόσμο! Καθαρή πλύση εγκεφαλου! Ποσο αντικειμενική θα είναι η άποψη αυτού του παιδιού όταν θα μεγαλώσει?

7 σχόλια:

  1. Μετά που 20 χρόνια τούτος ο μιτσής θα είναι ενας που εκείνους που θωρούμε και εν μπορούμε να καταλάβουμε πως κουβαλά τις αντιλήψεις που κουβαλά. Ε έτω πως. Η καταστροφή των παιδιών είναι οι ίδιοι οι γονείς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Btw έγινε σάλος στην Κύπρο και το καταδικάσαν όλοι...πάλε καλά (ε καλά, άμα λέω ούλλοι εννοώ οι λογικοί)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πάλι καλά! Έτσι πράματα δεν πρέπει να περνούν απαρατήρητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκεφτου δηλαδή να είσαι Τουρκοκύπριος. Άμα βλέπεις τέτοιους αχαρακτήριστους τύπους, μετά σκέφτεσαι γιατί να δεχτείς να ζήσεις με Ελληνοκύπριους? Σίγουρα θα σκεφτείς ότι δεν είναι όλοι έτσι, ότι εν μια πολλά μικρή μειονότητα, αλλά πολλές φορές μια μειονότητα εν αρκετή για να φέρει την καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κόσμος έπρεπε να ασχολείται περισσότερο με τέτοιους τύπους και λιγότερο με τους μετανάστες. Δεν είναι οι μετανάστες που καταστρέφουν τον τόπο. Είναι κάτι τύποι με νοοτροπία σαν κι αυτόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι μετανάστες είναι η εύκολη απάντηση ρε φίλε. Για όλα φταιν οι ξένοι! Και πολλοί επιτήδιοι πολιτικοί εκμεταλλεύονται την ηλιθιότητα του κόσμου και του περνούν λάθος μηνύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εν φυλακή που τους πρέπει ούλλους να καταλάβουν τι σημαίνει φασισμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή