Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Το άκρον άοτον της ηλιθιότητας

Να ποδηλατείς στην άκρη του δρόμου βράδυ, χωρίς φώτα, χωρίς φοσφοριζέ ρούχα...και δίπλα σου κατά μήκος του δρόμου να υπάρχει ποδηλατοδρομος!!! Το πιο πάνω το είδα πριν 2 μέρες στο κολλέγιο τουρισμού κοντά στην πανεπιστημιούπολη. Ο δύστυχος ήταν ένας ξένος, ένας από αυτούς που θα πατήσω μια μέρα άθελα μου με το αυτοκίνητο μου...έλεος ρε παιδιά!

4 σχόλια:

  1. xaxaxa!! είδα και εγώ ένα τέτοιο τύπο μια φορα και μάλιστα προσπαθούσε να προσπεράσει λεωφορείο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1. Σίγουρα ήταν ξένος, εννοείται, δεν είναι ανάγκη να μας το πεις. Τζαι τούτοι ρε παιδί μου, εν φοούνται που τα αυτοκίνητα;
    2. Εσύ τι έκαμνες ποτζεί στην πανεπιστημιούπολη; :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ είδα το εξής παράδοξο που δείχνει την κυπραιοσύνη μας. Στην Αγλντζιά έσιει δρόμους που έχουν χώρο στάθμευσης, μετά ποδηλατόδρομο, και μετά πεζόδρομο δίπλα που τα μαγαζιά. Ο κύριος αντί να παρκάρει στον χώρο στάθμευσης που ήταν άδειος, εφκήκε πάνω που το ποδηλατόδρομο τζιαι επάρκαρε στο πεζοδρόμιο για να μεν κάμει πάνω που 2!!! βήματα να μπεί στο μαγαζί!!ΈΛΕΟΣ!! what the fuck, right?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιάσε τηλεφωνάκι αστυνομία ρε φίλε. Επίσης έχει ενα νούμερο το ΚΕΠ που είναι για τέτοιες περιπτώσεις και αναλαμβάνουν να στέλνουν οι ίδιοι τους αστυνομικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή