Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Η αστυνομία επί το έργον!! ???

"Οι συντονισμένες ενέργειες της Αστυνομίας που ξεκίνησε από το μηδέν, χωρίς δηλαδή την ύπαρξη οποιωνδήποτε στοιχείων, κατάφεραν να εντοπίσουν και να παραδώσουν στους ιδιοκτήτες τους το 95% των χρυσαφικών, άλλων τιμαλφών και προσωπικών τους εγγράφων που ανέρχονται στις 200 περίπου χιλιάδες ευρώ, τα οποία κλάπηκαν από χρηματοκιβώτιο που υπήρχε στην οικία τους. "

 
Ε άμα κρατά λεφτά ο άλλος η αστυνομία βοηθά!!!! Τζιαμέ που πρέπει, που σκοτώνεται ο κόσμος, που πεινά κλπ η αστυνομία τον χαβά της!


Πόσα είσιε μέσα το φακελάκι?

4 σχόλια:

  1. Καταρχην το πιο πανω αποσπασμα προσπαθει να προβαλει την αστυνομια σαν ηρωες επειδη απλα εκαναν την δουλεια τους, να βρουν δηλαδη τα κλοπιμαια. Ειμαι και εγω ηρωας οποτε καταφερω να κανω ενα προγραμμα στον υπολογιστη να δουλεψει? Αστε που εκαναν και μιση δουλεια, αφου τα κλοπιμαια τα βρηκαν, τους ληστες?

    Παμε παρακατω. Λεει οτι η αστυνομια ξεκινησε χωρις την υπαρξη οποιονδηποτε στοιχειων. Σοβαρα? Και πως γινεται αυτο ρε διανοιες? Πηγαν σε καγετζου και τους διαβασε το φλυντζανι, η εριξαν τα χαρτια? Καποιο στοιχειο θα ειχαν, δεν γινεται αλλιως! Εκτος...ναι μπορει να ειναι και αυτο...μπορει να τους εδειξε τον δρομο ο θεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το λοιπόν για να έχουμε ολόκληρο το άρθρο είναι εδώ:
    http://www.kathimerini.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=25875

    Πραγματικά ξεκίνησαν από το μηδέν.
    Δλδ, δεν είχαν ούτε το στοιχείο ότι δεν υπήρχε παραβίαση του σπιτιού (στοιχείο????) , ούτε ότι η οικογένεια είχε οικιακή βοηθό (στοιχείο???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το αρθρο λεει οτι εγέρθηκαν υποψίες εναντίον της αλλοδαπής οικιακής βοηθού που εργάζεται εκεί και οτι ύστερα από τη λήψη πληροφοριών, η οικιακή βοηθός ανακρίθηκε εκ νέου και παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος...

    Υποψιες? Πληροφοριες? Αυτα τι ειναι, δεν ειναι στοιχεια? Βασικα το προβλημα εδω δεν ειναι με την αστυνομια αλλα με τους δημοσιογραφους που αντι να γραψουν τα γεγονοτα, τα χρωματιζουν οπως γουσταρουν και οπως τους συμφερει.

    Οπως την αλλη φορα που επιασαν καποιον με 160 η 180km/h δεν θυμαμαι ακριβως στο high way (αληθεια, ποιο ειναι το Ελληνικο αντιστοιχο του high way? Επειδη μια φορα ειπα εθνικη και με περιπαιζαν) και ενας δημοσιογραφος εγραφε για πυραυλους που απογειωθηκαν και αυτοκινητα που πετουσαν, κατι που αποδυκνυει καταρχην βλακεια, ελλειψη γνωσης και ταμπου. Ο συγκεκριμενος δρομος φιλε δημοσιογραφε σηκωνει και 200αρες και 250αρες με το καταλληλο παντα αυτοκινητο, επειδη δεν εχει στροφες αλλα ανοικτες καμπες. Και επειδη εσυ ποτε δεν τρεχεις πανω απο 130 και επειδη τα 150 για σενα ειναι υπερβολικη (μπορει και εξωπραγματικη) ταχυτητα, σου φαινονται τοσο υπερβολικα τα 180 που θελεις και εσυ να "τιμωρησεις" τον παραβατη γραφοντας ανοητες υπερβολες. Ολοι ξερουμε οτι δεν πρεπει να πηγαινουμε πανω απο το οριο και οτι ο συγκεκριμενος παρανομησε και οτι ηταν επικυνδυνος, αλλα εχουμε και μυαλο να κρινουμε ποσο επικυνδυνος ηταν, δεν χρειαζομαστε εσενα να ζωγραφιζεις εικονες στο μυαλο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χάχα! τώρα διάβασα το άρθρο!
    Από το μηδέν (χωρίς στοιχεια δηλαδή) ανακάλυψα ότι ο δημοσιογράφος είναι βλάκας! Είναι απλά μαθηματικά: γραφεις βλακείες = είσαι βλάκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή